Esteve Cot Solsona ( Gerència )

IniciEsteve Cot Solsona, tècnic i mestre en electricitat i electrònica, inicia la seva trajectòria professional en solitari l’any 1983. Arran de la fundació d’una empresa unipersonal, assenta una base de clients molt sòlida i important que manté, en la seva gran majoria, en l’actualitat.

L’any 1994, Esteve Cot decideix donar un pas més enllà i crea a Cardedeu COT Automatismes Industrials SL, empresa especialitzada en els sectors industrials elèctric, pneumàtic, mecànic i hidràulic.

Al llarg de la seva trajectòria professional, Esteve Cot ha continuat cursant estudis de programació PLC, pneumàtica, hidràulica, atmosferes explosives i programació elèctrica a diversos centres, entre ells la Universitat Autònoma de Barcelona i la UPC de Terrassa. Col·labora amb diversos IES, oferint COT per cobrir les pràctiques d’alumnes de mòduls elèctrics. Periòdicament realitza tasques com a docent en els Plans de Garantia Social del Ministeri d’Educació.

Gràcies als més de 25 anys d’experiència en el sector, Cot ha projectat amb gran èxit l’empresa a nivell nacional, duent a terme importants projectes a tota la Península Ibèrica, Balears i Canàries. A nivell internacional també ha treballat a França, Itàlia, Alemanya i Xile. Actualment, Esteve Cot exerceix d’administrador de COT Automatismes Industrials SL.